Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Daily Mail: Στην Ελλάδα οι καλύτερες και πιο οικονομικές κρουαζιέρες

Οι τρεις καλύτερες και πιο οικονομικές κρουαζιέρες φέτος βρίσκονται στα ελληνικά νησιά (Μύκονος, Κρήτη, Λέσβο, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Πάτμο), αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το άρθρο περιέχει δημοσιεύσεις του enikonomia.gr του Νίκου Χατζηνικολάου (όμιλος REAL).


Πρόκειται για την δεκαήμερη κρουαζιέρα με το πλοίο Azamara Journey, η οποία  ξεκινάει στις 6 Αυγούστου 2015 από την Κωνσταντινούπολη.

Στην κρουαζιέρα αυτή οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν ή να κάνουν βόλτα σε νησιά (όπως Μύκονος και τα Χανιά).

Στη δεύτερη πιο οικονομική κρουαζιέρα στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν και επιδείξεις μαγειρικής.

Ειδικότερα η κρουαζιέρα ονομάζεται Mediterranean Empires, περιλαμβάνει 12 διανυκτερεύσεις, μία εκ των οποίων γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και ξεκινά στις 6 Ιουνίου 2015 από τη Βενετία στην οποία εν πλω οι επιβάτες του Holland America, Nieuw Amsterdam θα μάθουν τα μυστικά της... «κουζίνας».

Τα λιμάνια προσέγγισης περιλαμβάνουν τη Λέσβο, τη Κεφαλονιά και τη Σαντορίνη.
Η τρίτη πιο οικονομική κρουαζιέρα στην Ελλάδα σύμφωνα με τη Daily Mail αφορά στο πλοίο Celestyal Olympia το οποίο θα προσεγγίσει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη, εκτελώντας προγράμματα τριήμερων κρουαζιέρων τα Σαββατοκύριακα τα οποία  συμπίπτουν με τις 17 Ιουλίου 2015  και τις 14 Αυγούστου 2015.

Μια καλή προώθηση του νησιού μας και μια στρατηγική πολιτική στο θέμα του τουρισμού θα βοηθούσε να μπαίναμε και εμείς ως Σάμος ...έστω στα άρθρα που δημοσιεύουν τέτοιοι επικοινωνιακοί κολοσσοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: