Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στη Σαουδική Αραβία το πρώτο Greek Tourism Workshop

Στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου το 1ο Greek Tourism Workshop υπό την αιγίδα του «Tourism Today Events» και της «Mideast Travel»,  όπου θα παρουσιαστούν οι ελληνικοί προορισμοί. 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι ο ΕΟΤ και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  θα παρουσιαστούν ελληνικοί προορισμοί  σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ  θα παρευρεθούν και στελέχη της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η Ελλάδα να διεισδύσει δυναμικά  στην τουριστική αγορά της Σαουδικής Αραβίας, η οποία βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη. 

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις  που θα συμμετάσχουν στο 1ο Greek Tourism Workshop θα έχουν την δυνατότητα  να  συναντηθούν  με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της χώρας.

Μεταξύ άλλων η  ιδιοκτήτρια και  η γενική διευθύντρια της Mideast Travel, Κατερίνα Μούσμπε, αναφερόμενη στο Workshop της Σαουδικής Αραβίας, δηλώνει ότι: «η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όλους τους τουριστικούς φορείς στην Ελλάδα να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε μια αγορά με απεριόριστες δυνατότητες που ξεκινά από τον απλό τουρίστα και φτάνει  μέχρι και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας».


www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: