Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Δύο εκ. τουρίστες στην Ελλάδα το 2014 από την TUI

Ο γενικός διευθυντής του τουριστικού κολοσσού κ. Πίτερ Λονγκ συναντήθηκε, χθες, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και του μετέφερε τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου για τον ελληνικό προορισμό. Οπως δήλωσε: «Η ΤUI Travel δαπανά ετησίως περίπου μισό δισ. ευρώ για την αγορά υπηρεσιών στην τουριστική αγορά της Ελλάδας» ενώ πρόσθεσε ότι από το 2014 θα ενισχύσει περαιτέρω την τοπική οικονομία των ελληνικών προορισμών και μάλιστα με ενδιαφέρον για επιλεγμένα περιφερειακά αεροδρόμια.















Για την τουριστική κίνηση ο κ. Λονγκ τόνισε ότι η Ελλάδα γνώρισε μία εντυπωσιακή ανάκαμψη το 2013 η οποία θα συνεχισθεί και το 2014 ανακοινώνοντας ότι η TUI θα αυξήσει κατά 10% τον αριθμό των πελατών που διακινεί στη χώρα μας φθάνοντας, περίπου, τα 2 εκατ.


Εν τω μεταξύ, η Marketing Greece δημοσιοποίησε, χθες, στοιχεία σε σχέση με τη θετική δημοσιότητα για τον ελληνικό προορισμό που προκλήθηκε μετά τη δραστηριοποίηση των συμβούλων δημοσίων σχέσεων και ηλεκτρονικής επικοινωνίας για τις τουριστικές αγορές της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ρωσίας.

Τα αποτελέσματα: σε διάστημα 30 ημερών υπήρξαν 287 δημοσιεύματα και αναφορές η αξία των οποίων υπολογίζεται από τη Marketing Greece στα 2 εκατ. ευρώ με συνολική δαπάνη για το ίδιο χρονικό διάστημα 18.000 ευρώ.

Για τη Σάμο ελπίζουμε να υπάρξουν θετικές επιρροές από το πρόγραμμα της Tui αλλά και από τις προσπάθειες που γίνονται σε εθνικό επίπεδο, όπως αυτή της Marketing Greece.


Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/10/2013_523684

Δεν υπάρχουν σχόλια: