Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Επιμελητήριο Σάμου: Παράταση υποβολής προτάσεων για το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια ΙΙ»



Στην ηλεκτρονική σελίδα του Επιμελητηρίου Σάμου αναρτήθηκε η απόφαση για παράταση υποβολής των προτάσεων για το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια ΙΙ».















Σύμφωνα με αυτό οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 05-08-2013 μέχρι τις 21-10-2013 ώρα 14:00, δια μέσου του δικτυακού τόπου www.ependyseis.gr/mis. Μετά τη λήξη της ημερομηνίας της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων, που ορίζεται κατά την Προκήρυξη του Προγράμματος δεν γίνεται αποδεκτή καμία υποβολή προτάσεων. Οι προτάσεις που δεν έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά δεν θα αξιολογούνται ενώ κατά την παραλαβή των φακέλων των προτάσεων θα ελέγχεται η τήρηση της υποχρέωσης της ηλεκτρονικής υποβολής.


Οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο τρόπος υποβολής των προτάσεων, η διαδικασία εξέτασης και αξιολόγησης των προτάσεων, η ένταξή τους για χρηματοδότηση, οι υποχρεώσεις των δικαιούχων στην περίπτωση έγκρισης της αίτησης ενίσχυσης και οι λοιποί όροι του Προγράμματος περιγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό Προγράμματος, όπως ισχύει.



Το Έντυπο Υποβολής όπως και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρίσκουν στους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (www.ypoian.gr), της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (www.ggb.gr), της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr), του ΕΣΠΑ (www.espa.gr), καθώς και των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ και των συνεργαζόμενων με τον ΕΦΕΠΑΕ Τραπεζικών Ιδρυμάτων και Φορέων.




Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΠΑΕ και τους εταίρους του στα τηλέφωνα 210-6985210 και το γραφείο πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.

Επίσης, για σχετική πληροφόρηση και λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Σάμου στα e-Mail: samcci@otenet.gr και στα τηλέφωνα: 22730 87970, 87975, 87980

Οι αποφάσεις και οι ανακοινώσεις αναλυτικά εδώ: http://www.samoscci.gr/default.aspx?pid=16&artID=1611

Πηγή: http://www.samoscci.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: