Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εσύ τι θα ψηφίσεις;

Μετά το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που έφτιαξε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για να διαπιστώσουν οι ψηφοφόροι για το κόμμα που πρόκειται να ψηφίσουν, ακόμα μια ηλεκτρονική πλατφόρμα έρχεται για να δώσει την λύση στο μεγάλο ερώτημα των εκλογών, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;


Οι εκλογές βρίσκονται προ των πυλών, και όλες οι δημοσκοπήσεις συμφωνούν σε ένα πράγμα. Οι αναποφάσιστοι και η αποχή θα παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος στις 25 Ιανουαρίου. Με τις εξελίξεις και τις αντεγκλήσεις να συνεχίζονται μέχρι τις κάλπες, τόσο οι αναποφάσιστοι θα προσπαθούν να διαλέξουν το καλύτερο που θα μπορούσε να τους αντιπροσωπεύσει.
Το Choose4Greece είναι ένα βοήθημα που όπως σημειώνουν οι δημιουργοί του «παρέχει μια σειρά από αποτελέσματα, τα οποία βασίζονται σε διαφορετικές μεθόδους υπολογισμού του πόσο καλά ταιριάζουν οι χρήστες με τα πολιτικά κόμματα. Δεν είναι σχεδιασμένο να προτείνει στους πολίτες πώς να ψηφίσουν, αλλά, απλώς, να τους επιτρέψει να δουν πού βρίσκονται σε σχέση με τα κύρια κόμματα για μια σειρά ζητημάτων πολιτικής».

Δοκιμάστε εδώ και δείτε το αποτέλεσμα! http://www.choose4greece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: